Velkommen til VM i orientering 12. -17. august

O-VM 2019

Østfolds første og siste VM noensinne arrangeres 12.-17. august. Arenaen er på Mørk, og vi gleder oss over at dette store arrangementet er lagt til Spydeberg. 

Alle finaleløpene avvikles i Mørk-området, og 300 aktive løpere fra 48 nasjoner skal konkurrere i Østfolds skoger i WOC 2019. I tillegg til konkurransene arrangereres det publikumsløp. 
Ved påmeldingsfristen  var registrert nesten 8000 påmeldte enkeltstarter på de seks publikumsløpene. Inkludert etteranmeldte og direktepåmeldte på løpsdagene, er det grunn til å tro at vi kommer til å få over 10.000 startende i løpet av VM-uka. 


Tusenvis av tilskuere
Med disse tallene, kommer det til å være minst 5000 løpere, ledere og tilskuere på VM-finalene ved Mørk golfbane i Spydeberg på mesterskapets to siste dager. Dette er det første verdensmesterskapet noensinne i Norges Idrettsforbunds regi i Østfold, så selv om du ikke løper orientering anbefales turen til Mørk for å få med seg mesterskapet live. I tillegg til løp blir det et arenaprogram som passer både for store og små. 

TV-bildene fra Orienterings-VM vil sendes over hele verden (100 nasjoner) i beste sendetid. 

Alt om Orienterings-VM kan du lese her. 

Tips en venn Skriv ut